FEJLESZTŐ

A csoport iroda és kiskereskedelmi fejlesztésekre, valamint lakóépületet is magába foglaló nagy multifunkciós projektekre összpontosít, mint például a Luxemburg város szívében található „Royal-Hamilius” épületegyüttese. A Codic minden projektjét kiemelkedő építészeti identitás, kiváló elhelyezkedés és tervezés, magas szintű technológiai megoldások, valamint a fenntartható fejlesztés és a gondosan tervezett zöldterületépítés melletti elköteleződés jellemzi.

A Codic budapesti projektjei közé tartozik a Krisztina Palace, a Green Court Office és a Green Court Residence összesen 37.500 m2 bérbeadható irodaterülettel valamint 275 lakással. A CODIC Magyarországon, Belgiumban ,Franciaországban és Luxemburgban fejleszti tudását.

további információ: www.codic.eu

TERVEZŐ

 

Műemlék épületet bővíteni felelősséggel jár, mert amellett, hogy a régit hagyni kell érvényesülni, tudni kell kevesebbel többet mondani. Különösen igaz ez a jelenlegi esetre, ahol nemcsak az egykori műemlék iskolaépülethez szükséges illeszkedni, hanem a közvetlen környezetben lévő Országúti Ferencesek barokk temploma, és Budapest egyik legértékesebb bauhaus épülete is kellő alázatot követel. Ebben az építészetileg karakteres környezetben kellett formailag egy olyan időutazási középpontot megfogalmazni, amely minél kortalanabb, ennélfogva tartósabb is.

 A fentiek jegyében a régi és az új kapcsolódásának igazi titka az épület belsejében van, illetve a régi és az új találkozási pontjaiban érhető tetten. Ez megjelenik a park felől található új főbejárati tengelyen, valamint az új, kéthéjú, lamellás homlokzat - a nézőpont szerint - hol tömör, hol az épület belsejében megjelenő régi homlokzatot engedi láttatni.

további információ: www.ok2.hu


BELSŐÉPÍTÉSZ TERVEZŐ

további információ: www.ddstudio.hu