Office

A műemlék iskolaépület építészeti értékeit megőrző HomeWork projektben közel  bruttó 3.600 m2 iroda kerül kialakításra valamint 126 m2 fedett teraszú étterem, kávézó is várja majd az irodai dolgozókat

A meglévő homlokzat magas ablakait az új homlokzat nagy üvegfelületeivel kombinlája a tervező, melynek köszönhetően bőséges természetes fényt kapnak a belső terek. Az egyedi irodatereket az iskolaépület és az újonnan hozzáépítésre kerülő épületrész izgalmas belső tereinek kombinációja bizotsítja. A HomeWork épületében az egykori iskola monumentális lépcsőjét az iroda dolgozói használják majd.

Az egyszintes mélygarázsban több kerékpártárolónak és 49 autónak jut hely, melyből 34 az irodai dolgozók részére van fenntartva. A garázsból külön lépcsőházon és lifteken keresztül érhetők el az irodák és a lakások, valamint a földszinten is külön bejárat biztosított a dolgozóknak és a lakóknak.

A Codic projektek nagy hangsúlyt fektetnek a környezettudatos fejlesztésre, ezért a HomeWork koncepció fontos részét képezik a privát teraszokm az újonnan kialakított közösségi zöldfelületek, az újra életre kelt park és a nyugodt belső kert egyaránt. Ezenfelül a teljes zárófödémen kialakításra kerülő extenzív zöldtető nem csak a levegő minőségének javításához járul hozzá, de esztétikai szerepe is jelentős, melyből a környező lakók is profitálhatnak.

MARGARET RING ROAD RÓMER FLÓRIS STREET STORAGE 302.75 m 2
MARGARET RING ROAD RÓMER FLÓRIS STREET STORAGE 192 m 2
MARGARET RING ROAD RÓMER FLÓRIS STREET OFFICE 1.012 m 2
MARGARET RING ROAD RÓMER FLÓRIS STREET